The Year in London

London through the eyes of an MA student new to the city

Phyllida Barlow: Tate Britain Commission ’14

1 Comment

Materials alluding to both construction and waste are suspended playfully from the floor to the ceiling throughout Tate Britain’s Duveen Galleries. It encourages visitors to weave in and out of the gigantic structures in a way that constantly makes us readjust to different types of scale, material and pockets of space. This 2014 commission cleverly draws attention to Tate Britain’s insides as well as referencing its wider geographical settings next to the Thames.

 

Advertisements

One thought on “Phyllida Barlow: Tate Britain Commission ’14

  1. Phyllida Barlow’s work looks very exciting though to my eyes a little bizarre! J B

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s